Ricardo Freitas T18 ja P17 joukkueiden päävalmentaja
Julkaistu: 13.12.2021 19.53

Ricardo Freitas T18 ja P17 joukkueiden päävalmentaja

Ricardo Freitas T18 ja P17 joukkueiden päävalmentaja

Portugalilaisen Ricardo Freitasin sopimus kattaa kauden 2022. Hän vastaa vanhempien ikäluokkien sekä tyttöjen että poikien valmennuksesta yhdessä maalivahtivalmentajana ja koordinaattorina toimivan Pedro Guerreiron kanssa.

25-vuotiaalla Ricardolla on kandidaatin tutkinto urheilutieteessä pääaineena liikuntakasvatus. Sivuaineena hänellä on liikunta ja terveydenhuolto. Ricardolla on myös maisterin tutkinto urheiluvalmennuksessa, jossa pääaineena hänellä oli jalkapallo. Maisterin tutkinnon hän suoritti Lissabonissa, Faculdade Motricidade Humana -yliopistossa. UEFA-A koulutuksen Ricardo sai valmiiksi vuonna 2021.

Ricardo Freitas saapui Tornioon Skotlannista, jossa hän valmensi Rangers FC akatemiassa ja toimi Spartans FC U20- ja U17-joukkueiden päävalmentaja.

“Otin tämän suuren haasteen vastaan tavoitteenani on saada tämä seura kasvamaan entisestään sekä haluan auttaa pelaajiamme kehittymään ja kasvamaan. Pidän seuran suunnitelmista ja strategiasta satsata valmennukseen. Haluan omalla panoksellani auttaa seuraa saavuttamaan tavoitteensa. Kaiken lisäksi tämä on erinomainen mahdollisuus henkilökohtaiseen ja ammatilliseen kasvuun. Työskentelen ahkerasti päivästä toiseen saadakseni odotetut tulokset”, toteaa Ricardo allekirjoitettuaan vuoden pituisen sopimuksen TP-47 kanssa.

Puheenjohtaja Tuomas Lantto on iloinen sopimuksesta: “Ricardo oli jo syksyllä hetken aikaa mukana seuran toiminnassa ja olen todella tyytyväinen siihen, että saimme hänet mukaan meidän toimintaan sen jälkeen, kun hän sai suoritettua UEFA-A tutkintonsa. Ricardon palkkaaminen kokoaikaiseksi valmentajaksi oli helppo päätös, joka tukee seuran linjaa ylläpitää laadukas sekä ammattitaitoinen valmennus jalkapallokoulusta edustusjoukkueisiin asti. Iso kiitos Ricardon löytämisestä kuuluu seuran maalivahtivalmentajana ja koordinaattorina toimivalle Pedrolle.”