​OTTELUENNAKKO TP-47-SJK/Akatemia
Tornion Pallo -47 ryJulkaistu: 29.06.2024 21.54

​OTTELUENNAKKO TP-47-SJK/Akatemia

OTTELUENNAKKO TP-47-SJK/Akatemia



Sunnuntaina Puuluotoon saapuu sarjassa toisena oleva SJK/Akatemia, peli alkaa 18:00. Seinäjokilaiset nousivat viime kaudella Kolmosesra ja ovat olleet sarjan alusta asti vakuuttavia myös Kakkosessa. TP-47 on viidentenä ja kisaa tiukasti ylemmän loppusarjan paikasta mihin pääsee kuusi parasta joukkuetta. Kevään kohtaaminen Seinäjoella päätyi SJK:n 2-0 voittoon.



Vierailija SJK/Akatemia on tänä päivänä Suomen kovimpia pelaajahautumoita. Seurasta pelaa joukkueet Veikkausliigassa, Ykkösliigassa ja Kakkosessa. Strategia on ollut jo pidemmän aikaa nuorten pelaajien värvääminen, sekä kotimaasta, että ulkomailta. Joukkueen syömähampaita kevään pelissä olivat Ghanalaiset Emmanuelit Akansase ja Anokye. Maalissa pelannut Juho Kaunismöki oli myös loistava muutamalla ”gamesaverilla”, jonka jalalla pelaaminen oli myös todella mallikasta. Joukkueen kokoonpano vaihtelee normaalia enemmän pelistä toiseen farmisopimusten myötä, mutta varmuudella vastaan tulee nuori, taitava ja energinen joukkue. Valmennukseta vastaa ensimmöistä kauttaan Ilveksen organisaatiosta värvätty Niko Hasa.



TP-47:n viime pelien vire on ollut nousujohtoinen. Tehoja on alkanut löytyä ja viime pelissä OPS kaatui 5-0. Taistelu ylemmän loppusarjan paikasta on tiukka ja pisteitä tarvitaan vielä roppakaupalla lisää. Pieniä loukkaantumisia on ollut murheena viikon, mutta muuten valmistautuminen otteluun sujunut juhannuksen jälkeen normaalisti. Joka tapauksessa iskukykyinen joukkue saadaan revanssin hakuun sunnuntaina.



Valmentaja Keijo Huusko:



”Saadaan vastaan todella yllättävä joukkue johon kerätty parhaita ja potentiaalisia nuoria pelaajia ympäri Suomen. Edellinen peli heitä vastaan oli meiltä todella huono ja nyt lähdetään korjaamaan tilanne eli kolme pistettä. Joukkue saanut ehjän harjoittelu viikon pienen breikin jälkeen ja ollaan iskussa.”



Veikkaus on asetellut kertoimiksi 2.50-4.20-2.20 eli kertoimien valossa odotettavissa tasainen matsi.



⚔️TP-47-SJK/Akatemia
📍Puuluoto
📅Sunnuntai
🕖18:00
🎫Lippu 10€, alle 15-v ilmaiseksi



👉FUTIS ON PARASTA PAIKAN PÄÄLLÄ LUVATTU 19c ja ☀️



TERVETULOA!

Tornion Pallo -47 ry
Teollisuuskatu 8-10
95420 Tornio
+358 405919275
office@tp47.com