​OTTELURAPORTTI HERCULES-TP-47 1-7 (1-2)
Tornion Pallo -47 ryJulkaistu: 18.05.2024 18.18

TP-47 kauden avausvoittoon Oulussa, Hercules kaatui murskanumeroin 7-1. Ottelu oli alusta asti torniolaisjoukkueen näytöstä, joka hallitsi suvereenisti palloa ja teki Herculeksen pelin rakentelun olemattomaksi kovalla prässillä. Ensimmäinen maali syntyi 18 minuutilla nuoren Jesse Isokankaan toimesta. Maali oli Jessen ensimmäinen Kakkosen tasolla. 22 minuutin kohdalla Hercules tasoitti TP:n hieman lepsuillessa. 35 minuutin kohdalla Miika Eskelinen tinttasi pallon puolittaisesta läpiajosta TP:n jälleen johtoon. Tauolle lähdettiin vieraiden ansaitussa johdossa.

Toiselle puoliajalle TP-47 tuli pyörremyrskyn lailla. Onnistuneen prässin seurauksena Aleksi Gullsten karkasi läpiajoon ja pussitti pallon varmasti maaliin. 62 minuutin kohdalla Ville Moilanen teki jo 1-4 rangaistuspotkusta, joka tuli kun ”Allu” Gullstenia rikottiin boxissa. 83 minuutin kohdalla Samppa Marjamaa teki hienon laitanousun päätteeksi hallitun maalin alanurkkaan. Ottelun lopussa ”Allu” Gullsten teki vielä kaksi maalia kulmista ja näin ollen ottelu taputeltiin TP-47:n suuri numeroiseen 7-1 voittoon. Ottelussa nähtiin myös 15-vuotiaan Jonatan Niskalan debyytti Kakkosessa.

Valmentaja Keijo Huusko:

”Hieno voitto, joka varmasti vapauttaa peliä rennommaksi. Nyt tuli onnistumisia jokaisella osa-alueella ja hienoa, että kaikki hyökkääjät onnistui maalinteossa. Erityismaininta kokeneelle Aleksi Gullstenille hattutempusta, mutta ennen kaikkea huikea työmäärä kentällä oli esimerkillistä. Oli mahtava nähdä vanhaa tuttua Allua💪

Nyt joukkueella ansaittu viikonloppu vapaa ja seuraavan kerran pelataan kotona Puuluodossa 25.5 klo 17:00, kun sarjassa pelkkiä voittoja napsinut GBK tulee kylään.

Kuvassa ottelun maalintekijät vasemmalta oikealle: Miika Eskelinen, Aleksi Gullsten, Samppa Marjamaa, Ville Moilanen ja Jesse Isokangas.