​OTTELUENNAKKO TP-47-Kuopion Elo
Tornion Pallo -47 ryJulkaistu: 11.05.2024 08.59

​OTTELUENNAKKO TP-47-Kuopion Elo

OTTELUENNAKKO TP-47-Kuopion Elo

TP-47 pääsee vihdoin aloittamaan myös kotipelit sunnuntaina eli äitienpäivänä, kun perinteikäs Kuopion Elo vierailee Puuluodossa kello 18:00 alkavassa matsissa. Viime kaudella keskinäisissä kummatkin joukkueet voittivat kotiottelunsa.

Kuopion Elo on aloittanut sarjan hienosti saalistaen kaksi voittoa (JBK ja OTP) ja tasapelin (JPS) kolmesta ottelusta. Viime kauden puolenvälin jälkeen Elo on ollut huimassa vireessä, kun valmennusvastuun on ottanut Pekka Niskanen. Joukkue majaili tuolloin tukevasti sarjan hännillä, mutta valmennuksen vaihduttua Elo on kerännnyt paljon pisteitä ja tahti on vain kiihtynyt tälle kaudelle. Joukkue on erittäin pelaava ja pyrkii vahvaan pallokontrolliin. Pelaajista voidaan mainita erinomaisen vasemman jalan omaava Taneli Heiskanen ja sarjan paras maalivahti Miika Töyräs.

TP-47 lähtee otteluun mollivoittoisesti menneen Pietarsaaren reissun jälkeen nöyränä ja sisuuntuneena. Se peli on unohdettu ja opiksi otettu, jotta voittavaa jalkapalloa voidaan jatkossa pelata. Joukkue on ollut yleensä vahva Puuluodon hornankattilassa ja uskoo yleisön olevan jälleen se ”kahdestoista” pelaaja, joka antaa tarvittavan boostin hyvään tulokseen. Varmuudella joukkueen vahvuudesta ovat poissa Luka Liimatta, jonka polvivamma pitää miehen sivussa pitkään, sekä Eemil Saloniemi eli kokoonpanoon on luvassa muutoksia. Muutaman pelaajan kohdalla osallistuminen ratkeaa ottelun aattona. TP-47 on valmis laittamaan kaikki likoon äitienpäivänä, jotta kolme pistettä jää Tornioon.

Valmentaja Keijo Huusko:

”Viime peli JBK:ta vastaan on nyt taputeltu ja sunnuntaina näytetään, että virheistä ollaan opittu. Elo on vahvistunut tälle kaudelle ja lähtee ennakkosuosikkina peliin tulosten perusteella, mutta Puuluoto on meidän kotiluola ja siellä ei mikään joukkue ole juhlinut meidän kustannuksella, eikä juhli sunnuntainakaan. Äitienpäivänä nähdään sisuuntunut TP-47 ja ensimmäinen kotipeli tälle vuodelle.”

Veikkaus on asetellut kertoimiksi 2.16-3.90-2.70 eli kertoimien valossa TP-47 on hienoinen suosikki.

⚔️TP-47-Kuopion Elo

📍Puuluoto

📅Sunnuntai klo 18:00

🎫Lippu 10€, alle 15-v ilmaiseksi

👉Kaikille Äideille ilmaiset kahvit

TERVETULOA!

VIELÄ EHTII HANKKIA KAUSIKORTIN, VAIKKA ÄITIENPÄIVÄLAHJAKSI

Kortteja saatavilla Intersport Mäkimaalta, Rajalla kauppakeskuksen DNA-kaupasta tai

lipun myynnistä ottelussa.

Hinta vain 59€

HOX! Voit lunastaa korttisi myös Smartumpay mobiilimaksulla.

Tornion Pallo -47 ry
Teollisuuskatu 8-10
95420 Tornio
+358 405919275
office@tp47.com