OTTELUENNAKKO SJK/Akatemia 2-TP-47
Tornion Pallo -47 ryJulkaistu: 20.04.2024 10.17

OTTELUENNAKKO SJK/Akatemia 2-TP-47

OTTELUENNAKKO SJK/Akatemia 2-TP-47

TP-47 matkustaa tänään Kakkosen toiselle kierrokselle Seinäjoelle SJK/akatemia 2 vieraaksi. Ottelu pelataan klo 19:00 OmaSP stadionilla, joka on eittämättä Suomen hienoimpia futisareenoita.

SJK/akatemia 2 nousi viime kaudella kolmosesta kakkoseen. Joukkue on SJK:n todella massiivisen pelaajahautomon ”kolmosryhmä”. Joukkue toimii ponnahduslautana seuran Veikkaus- ja Ykkösliiga joukkueille. SJK:han on haalinut jo vuosia nuoria lahjakkuuksia ympäri Suomen organisaatioonsa Kuortaneen urheiluopiston ollessa yhtälössä vahvasti mukana. TP-47:ä vastaan tuleva joukkue on siis taatusti erittäin nuori ja nälkäinen. Ensimmäisessä ottelussa SJK/akatemia 2 voitti kotonaan JPS:n 1-0.

TP-47 lähtee otteluun tasapeli alla kauden avauspelistä. Oulusta haettiin 1-1 tuloksella OPS:n vieraana piste. Peli Oulussa oli paikoitellen todella hyvää eli tekemisen olleessa koko 90 minuutin ajan ehjää voidaan avausvoittoakin odottaa. Joukkue on päässyt koko viikon valmistautumaan otteluun Puuluodossa, minkä Tornion kaupungin kenttähenkilökunta on puhdistanut lumesta kerrassaan erinomaisesti, kiitos siitä heille! Ison kentän harjoittelussa kun annetaan eniten tasoitusta vastustajille. Loukkaantuneiden kirjoissa jatkaa edelleen Miiika Eskelinen. Viime pelissä polven loukannut Luka Liimatta on myös poissa pelistä. Hieman lisää jobinpostia tuli valitettavasti viime hetkillä kun Taneli Nousiainen loukkaantui ja Henri Korkeamäki joutui jäämään sairastumisen vuoksi kotiin. Onneksi ringissä riitää leveyttä, jotta poissaolot saadaan paikattua. Viime kaudella TP-47 otti vain yhden vierasvoiton. Joko viimein olisi toisen aika?

Valmentaja Keijo Huusko:

”SJK/Akatemia 2 on nuori ja nälkäinen joukkue, joka varmasti osaa pelata futista. Joukkueessa tulevia tulevaisuuden nimiä, jotka ottavat askelia miesten peleihin. Ottelu varmasti ihan totaalisen erillainen mitä ensimmäinen peli OPS:a vastaan. SJK varmasti haluaa pelata ja hallita peliä, niin meidän tehtävä on taas näyttää et me hallitaan eikä anneta vastustajan pelata omilla vahvuuksillaan. Meillä on hyvä treeni viikko takana ja kaikki pelaajat valmiita hakemaan pitkältä pelireissulta pisteet kotiin, niin kotimatkakin tuntuu lyhyemmältä.”

Veikkaus on asetellut kertoimiksi 2.94-4.05-1.98 eli kertoimien valossa TP-47 lähtee suosikkika matsiin.

KOTIPELIN ALKUUN ENÄÄN VIIKKO!

👉VIELÄ EHTII HANKKIA KAUSIKORTIN

TP-47 tulee siirtämään kotiottelunsa ensi kaudella todelliseen kotiinsa Pohjan Stadionille, johon tulee tekonurmi. Tästä ISO KIITOS Tornion Kaupungille. Työt Stadionilla alkavat touko-kesäkuussa ja pelit siellä pyörähtävät käyntiin heti kun kenttä on valmis! Siihen asti pelit Puuluodossa. Ensimmäinen kotipeli 27.4 OTP:a vastaan.

JOTEN NYT KANNATTAA VIIMEISTÄÄN HANKKIA KAUSIKORTTI!

Kortteja saatavilla Intersport Mäkimaalta, Rajalla kauppakeskuksen DNA-kaupasta tai

tilaamalla👉office@tp47.com

Hinta vain 59€

Kakkosessa 11 tai 12 kotipeliä

HOX! Voit lunastaa korttisi myös Smartumpay mobiilimaksulla.

Tornion Pallo -47 ry
Teollisuuskatu 8-10
95420 Tornio
+358 405919275
office@tp47.com