‼️OTTELU SIIRRETTY! SUNNUNTAINA EI PELATA‼️
Tornion Pallo -47 ryJulkaistu: 27.04.2024 10.30

‼️OTTELU SIIRRETTY! SUNNUNTAINA EI PELATA‼️

‼️OTTELU SIIRRETTY! SUNNUNTAINA EI PELATA‼️


OTTELUENNAKKO TP-47-OTP

TP-47 avaa kauden kotiottelujen osalta sunnuntaina. Vastustajaksi kello 17 alkavaan otteluun saapuu OTP Oulusta. Viime kaudella molemmat kohtaamiset vei OTP. Kauden alla pelattiin harjoituspelissä 1-1 tasapeli.

OTP on aloittanut sarjan kahdella tappiolla vieraissa GBK:ta vastaan 2-0, sekä kotona Kuopion Eloa vastaan 1-2 tuloksilla. Joukkueen pitäisi olla kuitenkin laadukas Kakkoseen. OTP on menettänyt viime kaudesta muutamia avainpelaajia, mutta on myös saanut riveihinsä hyviä pelajia mm. Henry Mäkäräisen OLS:ta, Christian Bohuin Herculeksesta, sekä muutaman ulkomaalaisen pelaajan joiden olettaisi vahvistavan joukkuetta. Vielä kun joukkueesta löytyy Alexander Jibrinin ja järkälemäisen Michael Ibiyomin kaltaisia pelaajia voidaan joukkueen olettaa olevan todella vaarallinen kaikille sarjan vastustajille. Joukkueta valmentaa viime vuoden tapaan Augustine Jibrin.

TP-47 lähtee otteluun myös tappio alla seinäjoen reissulta. Joukkueen esitys ei ollut heikko, mutta kun maalinteko pelistä on kysymys niin tulos ratkaisee ja vain hyvillä tuloksilla saadaan pisteitä. Loukkaantuneiden listalla jatkaa polveaan poteva Luka Liimatta, sekä uutena Niklas Kerkelä, jonka polvi ei myöskään kestä pelaamista. Hyviäkin uutisia tältä osastolta saadaan kun Miika Eskelinen palaa kokoonpanoon. Muilta osin joukkue on kunnossa ja valmis peliin. Kotikentällä TP-47 on ollut viime vuosina todella vahva ja tähän uskotaan myös tällä kaudella.

Valmentaja Keijo Huusko:

”Raskas tappio Seinäjoelta viime viikonloppuna. Peli on purettu ja mennään eteenpäin. OTP tuttu vastuja, joka oli meille vaikea viime kaudella. Erittäin fyysinen joukkue vastassa. Kaksi ensimmäistä peliä ollaan pelattu hyvin ja oltu pelin päällä, mutta tämä on kuitenki tulosurheilua niin tehoja ja oman maalin puhtaana pitäminen on avain. Nyt aika kääriä hiat ja alkaa ottaan/antaan iskuja. Eli varmasti nähdään taisteleva TP-47.”

Veikkaus on asetellut kertoimiksi 1.75-4.25-3.50 eli TP-47 lähtee kertoimien valossa suosikkina otteluun.

TP-47-OTP

Puuluoto

Sunnuntai klo 17:00

Lippu 10€, alle 16-v ilmaiseksi

TERVETULOA!

VIELÄ EHDIT HANKKIA KAUSIKORTIN

Kortteja saatavilla Intersport Mäkimaalta, Rajalla kauppakeskuksen DNA-kaupasta tai

lipun myynnistä ottelussa.

Hinta vain 59€

HOX! Voit lunastaa korttisi myös Smartumpay mobiilimaksulla.

Tornion Pallo -47 ry
Teollisuuskatu 8-10
95420 Tornio
+358 405919275
office@tp47.com