Edustukselle tärkeä kiinnitys, Topias Wiena jatkaa!
TP-47 edustusjoukkueJulkaistu: 10.11.2023 10.38

Edustukselle tärkeä kiinnitys, Topias Wiena jatkaa!

TP-47 ja 27-vuotias Topias Wiena on solminut jatkon ensi kaudesta. Jo kolmannen kauden uuden tulemisensa jälkeen aloittava ”Tobbe” pelasi vahvan kauden joukkueen alakerrassa ja palkittiin ansaitusti myös viime kauden pelaajaksi seuran päätösgaalassa. Peleissä, missä hän johti alakertaa ei joukkue montaa tappiota kärsinyt. Harmiksemme ”Toben” viime kautta haittasivat loukkaantumiset, mitkä estivät moneen peliin osallistumisen. Nyt mies on kunnossa ja toivottavasti myös pysyy pelikaudella, niin merkittävä vaikutus hänellä on joukkueen suorittamiseen. Topias tuo myös tarvittavaa kokemusta nuoreen joukkueeseen. TP-47 on erittäin tyytyväinen saadessaan pitää ”Toben” riveissään myös ensi kaudella.

Topias Wiena:

”Mukava jatkaa tutun ja hyvähenkisen porukan kanssa kohti ensi kautta. Viime kaudella nähtiin, että sarjan kärkijoukkueetkin ovat helisemässä hyvänä päivänä. Joukkueen rungon pysyessä samana lähdetään tälle kaudelle hakemaan tasaisempaa suorittamista ja sitä kautta taistelemaan sarjan kärkisijoista”

Valmentaja Keijo Huusko:

”Todella tärkeä sopimus meille. Topias on johtava pelaaja ja todella arvokas harjoituksissa, peleissä kuin kopissa. Viime kauden yksi Kakkosen parhaista pelaajista, niin todella toivottu sopimus. Topias tuo kentälle taitoa, fysiikkaa ja ymmärrystä. Loistavaa saada jatkaa hommia Topiaksen kanssa myös ensi kaudella.”

Kausikorttikampanja käynnissä,hinta vain 59€ (79€), vielä ehdit vaikka isänpäiväksi.

Tilaa👉office@tp47.com

Lisää sopimusuutisia tulossa🤝😀

Kuva: Maarit Kainulainen

Tornion Pallo -47 ry
Teollisuuskatu 8-10
95420 Tornio
+358 405919275
office@tp47.com