OTTELURAPORTTI OPS-TP-47 1-1 (0-1)
Julkaistu: 11.10.2021 13.42

OTTELURAPORTTI OPS-TP-47 1-1 (0-1) Pisteet tasattiin jälleen Oulun Palloseuran kanssa, aikaisemmat kaksi tältä kaudelta myös tasan. TP lähti otteluun todella nuorella ryhmällä. Pelaavassa kokoonpanossa kaikki pelaajat syntyneet 2000 tai sen jälkeen. Ensimmäinen maali syntyi jo toisella minuutilla vieraiden mennessä johtoon. Suoraan aloituksesta kahden minuutin pallon hallinta tuotti maalin, jonka Miika Eskelinen tarjoili Eemil-Oskari Hägille, joka ampui nätisti pallon alakulmaan tolpan kautta. Jakso mentiin hienokseltaan TP:n komennossa, mutta lisä maaleja ei syntynyt. Toiselle jaksolle vieraat tekivät neljä vaihtoa ja kentälle kirmasi myös debyytin miesten joukueeseen tehnyt 2006 syntynyt Jesse Isokangas. Loistavaa Jesse! OPS sai hieman paremman otteen toisella jaksolla ja he tasoittivatkin ottelun 69 minuutin kohdalla. Ottelun lopussa TP:llä oli loistopaikka tehdä maali, mutta veto meni hieman yli. Toinen jakso mentiin hienokseltaan OPS:n tahtiin, joskaan mitään huippuvaarallista paikkaa eivät saaneet maalin lisäksi rakennettua. TP:ltä hyvä taistelu nuorelta porukalta, vaikka joukkue nuoreni entisestään niin tutuista omista elementeistä pidettiin kiinni. Nämä nuoret pystyvät pelaamaan jalkapalloa pallonhallinnan kautta, mikä tietysti hieno juttu tulevaisuuden ja pelaajakehityksen kannalta. Kauden viimeinen koronan siirtämä matsi 24.10 klo 13:00 Puuluodossa johon saapuu HauPa. Tornion Pallon kokoonpano: Karvonen>46’ Härmä, Iso-Koivisto, Karppinen, Korhonen>46’ Ylitalo, Huhtala, Pikkukangas, Alamäki, Hägg>46’ Isokangas, Eskelinen, Koivumies>84’ Kalander ja Liimatta>46’ Kurttio