​OTTELUENNAKKO OLS-TP-47
Julkaistu: 03.09.2023 00.01

​OTTELUENNAKKO OLS-TP-47

TP-47 matkustaa tänään Ouluun OLS:n vieraaksi. OLS on veikkausliiga joukkue AC Oulun reservijoukkue, joka on porskuttanut miltei koko kauden sarjan kärjessä. Tällä hetkellä joukkue on sarjan toisena hävittyään viime pelissä kärkikamppailun Kuopiossa. Torniossa ensimmäinen kamppailu päättyi TP-47 3-0 voittoon. OLS:n tavoite on nousta sarjaporrasta ylemmäs eli peli on heille äärimmäisen tärkeä.

OLS on kakkoseen erittäin kova nippu. Hyvin valmennettu jossa on iso liuta todella hyviä pelaajia. Joukkueen valmentajana on Torniossakin pelannut Mikko Isokangas, joka on tehnyt kakkosen tasolla hyvää jälkeä aikaisemmilla vuosilla Herculeksen peräsimessä. Pelaajista läpi kauden suurinta vastuuta ovat kantaneet legendaarinen Rafinha, sekä isokokoinen hyökkääjä Eemeli Raittinen. Myös TP-47 kasvatti Danila Bulgakov on esiintynyt pirteästi saaden myös tehtyä veikkausliiga debyytin hiljattain.

TP-47 pääsee peliin mukavista asemista. Viime pelin JBK voiton myötä sarjapaikka alkaa olla lähes varma. Peliin päästään kohtuu hyvällä kokoonpanolla. Joukkue on jo kerran pystynyt voittamaan kovan OLS:n eli lääkkeet heidän lyömiseen on olemassa. Toki jokainen peli on oma tarinansa eli vanhoihin on huono tukeutua, koska monesti pienet asiat ratkaisevat lopputuloksen.

Valmentaja Janne Oksala:

”Jos meinaa OLS:n kaataa, vaaditaan täydellinen esitys. Minusta sarjan paras joukkue laadullisesti, mutta sen enempää kumartelematta täysin kaadettavissa.”

Veikkaus on asetellut kertoimiksi 1.36-5.10-6.10 eli OLS on pelissä suursuosikki.

Ottelu alkaa 18:00 Castrenin tekonurmella

Liveseuranta alla olevasta linkistä

https://tulospalvelu.palloliitto.fi/match/2852988/lineupsTornion Pallo -47 ry
Teollisuuskatu 8-10
95420 Tornio
+358 405919275
office@tp47.com