​OTTELUENNAKKO TP-47-FC VAAJAKOSKI
Julkaistu: 20.07.2023 00.00

​OTTELUENNAKKO TP-47-FC VAAJAKOSKI

LÄHTÖASETELMAT

10 kierroksen jälkeen TP-47 majailee sijalla kahdeksan ja FC Vaajakoski sijalla kuusi. Kotijoukkue sai katkaistua kahden ottelun tappioputken viime ottelussa Kokkolassa GBK:n vieraana pelaten 2-2 tasapelin. Vierasjoukkue puolestaan pelasi kotonaan myös tasan viime ottelussa KuPS-akatemian kanssa 1-1 ja sitä edellisessä ottelussa voitti
VIFK:n kotonaan 2-1.

FC VAAJAKOSKI

FC Vaajakoski on Jyväskylän seudun selkeä kakkosjoukkue. Kaupungin ylpeys JJK pelaa tasoa ylempänä ykkösessä. FCV:ssä viliseekin paljon JJK:n junioriputken kolunneita pelaajia. Joukkueessa on myös muutamia JJK:n lainapelaajia. FC Vaajakosken pelaajista mainitsemisen arvoisia ovat ainakin väkivahva hyökkääjä Matias Sarlin, joka on taatusti vaikea pideltävä isäntien puolustukselle. Joukkueen meritoitunein pelaaja on kuitenkin ehdottomasti todella taitava Benno Hanslian, jolta löytyy paljon pelejä menneiltä vuosilta veikkausliigasta sekä ykkösestä. Hän tekee uutta tulemista kuningas jalkapalloon vaikeiden loukkaantumisten jälkeen. Joukkuetta valmentaa Antti Neuvonen, joka hyppäsi puikkoihin täksi kaudeksi OLS:n organisaatiosta, missä hän toimi kolme kautta junioreiden, sekä edustusjoukkueen valmennuksessa. Joukkueen pelitapa on hyvin organisoitu, missä koko joukkue pyrkii toimimaan kollektiivisesti sekä hyökätessä, että puolustaessa. FCV:lle onkin tehty vain seitsemän maalia sarjassa, mikä on ylivoimaisesti vähiten.

TP-47

Peliin lähtökohdat ovat hyvät. Ainoastaan Jesse Härmä on loukkaantuneiden kirjoissa, muuten joukkue on terve, eikä korttitilikään ole kenelläkään täynnä. Kilpailu pelipaikoista on siis todellinen ja se on myös näkynyt harjoituksissa. Valmennuskaksikko Huusko-Oksalalla on siis hieno tilanne valitessaan pelaavaa kokoonpanoa. Viime kotipeli hävittiin OTP:lle heikon esityksen jälkeen, mutta Kokkolasta haettiin piste toisen jakson hyvän esityksen jälkeen, jonka uskotaan antavan itseluottamusta rutkasti myös tulevaan matsiin. Noustiinhan siellä 2-0 tappioasemasta 2-2 tasapeliin.

Valmentaja Janne Oksala:

”Hieman hankalamman jakson jälkeen saatiin Kokkolassa hieno onnistuminen toisella puolikkaalla. Pallollinen peli oli kontrollissa ja luotiin myös riittävästi hyviä maalipaikkoja. Tuosta lähdetään ammentamaan lauantain kotimatsiin voimaa ja palataan voittojen tielle.

Vaajakoski on tämän sarjan yksi vahvoista ennakkosuosikeista ja laadukas nippu. Meillä on hyvä tilanne rosterissa ja saadaan kyllä Keken kanssa tosissaan miettiä ketkä ovat meidän tämän hetken parhaat 11 avaukseen."

Ottelu on myös vakioveikkauksen kohteena.

Veikkaus on antanut kertoimiksi 2.48-3.75-2.38 eli tasaista matsia povataan, eikä ennakkosuosikkia ole.


⚔️TP-47-FC Vaajakoski

📍Puuluoto

📅Lauantai 22.7

🕧16:00

🎫10€, alle-15v veloituksetta

TERVETULOA!

Tornion Pallo -47 ry
Teollisuuskatu 8-10
95420 Tornio
+358 405919275
office@tp47.com