​OTTELUENNAKKO Närpes Kraft-TP-47
Julkaistu: 06.08.2023 07.34

​OTTELUENNAKKO Närpes Kraft-TP-47

TP-47 matkustaa sunnuntaina kauden pisimmälle vierasreissulle Närpiöön. Kauden aikaisemmassa ottelussa Puuluodossa tasattiin pisteet 1-1 tuloksella. Tasaisessa sarjassa TP on sijalla yhdeksän, Närpeksen ollessa sijalla seitsemän. Meri-Lapin ylpeys voitti viime kierroksella RoPS:n kotonaan 3-0, napaten samalla Lapin herruuden itselleen. Närpes Kraftin viime peli sujui mollivoittoisesti, kun KuPS-akatemia voitti heidät kotonaan 3-0. Lähtökohdat otteluun joukkueilla siis hyvin erilaiset.

Närpes Kraft on tunnetusti kova kotijoukkue, joka eittämättä hyötyy kotikentästään, joka on luonnonnurmi, millä ei juuri enää missään pelata. Joukkueen vahvan rungon muodostavat Bosnia ja Hertsegovinalaiset pelaajat, joista Samir Isanovic on iskenyt jo huimat 10 maalia. TP-47 lähtee pitkälle reissulle kohtuu hyvällä kokoonpanolla, ainoastaan Topias Wiena on poissa korttitilin täyttymisen takia, sekä maalivahti Jesse Härmä loukkaantumisen vuoksi. Joukkue on täynnä itseluottamusta RoPS voiton myötä, mutta tiedostaa tämän pelin olevan varmasti yksi vaikeimmista vieraskentällä. Mikäli pisteitä meinaa ottaa mukaan, niin onnistua pitää.

Valmentaja Janne Oksala:

"Kauas on pitkä matka, siinäpä sunnuntain vierasmatkan taustat. Ropsia vastaan saatiin hyvälle draiville viimein palkinto ja sitä meidän täytyy lähteä tavoittelemaan myös Närpiössä. Fyysinen kotijoukkue on kotikentällään ollut aina hankala vastus. Meillä on hyvä nippu kasassa ja voittoja tarvitaan jos meinataan pysyä kärjen tahdissa"

Veikkaus on asetellut kertoimiksi 1.79-4.15-3.40 eli kertoimien valossa Kraft on selvä suosikki.


Tornion Pallo -47 ry
Teollisuuskatu 8-10
95420 Tornio
+358 405919275
office@tp47.com