OTTELUENNAKKO TP-47-JBK
Julkaistu: 25.08.2023 00.01

OTTELUENNAKKO TP-47-JBK

Lauantaina pelataan Puuluodossa jälleen Kakkosen tärkeistä pisteistä. Sarjataulukossa TP-47 majailee sijalla kahdeksan 18 pisteellä, JBK:n valahtaessa sarjajumboksi 10 pisteellä. Isännät kärsivät viime viikonloppuna suurinumeroisen tappion Elon vieraana Kuopiossa. Sitä edeltävästä kolmesta pelistä tuli mukavat seitsemän pistettä. Hyvä putki siis meni poikki ja nyt on kasvojen pesun paikka. JBK puolestaan seilaa kuuden pelin tappioputkessa, viimeisimmässä KuPS-akatemia kävi hakemassa pisteet 1-2 luvuin. Keväällä Pietarsaaressa TP-47 voitti vastaavan ottelun 0-2.

JBK on Pietarsaaren Jaron farmijoukkue, joten heidän kokoonpano elää hyvinkin voimakkaasti pelistä toiseen. Vastikään joukkue kuitenkin vahvisti kahden Jaro pelaajan eli Rasmus Korkea-ahon ja Benjamin Östmanin pelaavan loppukauden JBK:ssa, koska sarjapaikan uusiminen on tiukassa ja vahvistusta tarvitaan. Joukkuetta valmentaa Carl-August Löv, joka on ensimmäistä kauttaan joukkueen peräsimessä. Vaikka JBK:n viime pelit ovat sujuneet mollivoittoisesti on joukkue varmasti vaarallinen. Kokoonpanosta puuttuu varmuudella albanialainen hyökkääjä Alban Tema, jonka korttitili täyttyi viime ottelussa.

TP-47 lähtee otteluun näytönhaluisena viime ottelun romahduksen jälkeen. Kokoonpanoon on saatu pelaajia takaisin sitten viime pelin. Toisaalta Jani Alaperä sai korttitilinsä täyteen eli hän joutuu huilaamaan tämän pelin. Joukkue on käynyt viime viikonlopun pelin huolella läpi ja lähtee parantamaan, jotta täysi pistepotti on mahdollista. Tässä sarjassa pisteisiin ei ole mitään mahdollisuuksia, mikäli joukkue pelaa yhtä huonosti kuin viime pelissä Kuopiossa. Kotikentästä ja yleisöstä toivotaan se ”kahdestoista” pelaaja, jotta 3 pistettä jää Tornioon.

Valmentaja Janne Oksala:

”Viime viikonlopun mahalaskun jälkeen lähdetään nöyrästi taistelemaan pisteistä. Yritetään ottaa opiksi virheistä ja saamaan ehjä 90 minuuttinen. Vaikea peli varmasti luvassa sillä JBK tulee taistelemaan tosissaan sarjapaikasta Jaro pelaajien saattelemana. Tähän pitää pystyä vastaamaan ja toivotaan kotikentästä ja runsaasta yleisöstä lisäbuustia otteluun”

Veikkaus on asetellut kertoimiksi 1.60-4.50-4.10 eli kertoimien valossa TP-47 lähtee suosikkina matsiin.

⚔️TP-47-JBK

📍Puuluoto

📅Lauantaina 26.7

⏰16:00

🎫Lippu 10€, alle 15-v veloituksetta

👉Luvattu 19 ja ☀️ eli pelikeli on loistava

TERVETULOA JÄNNITTÄMÄÄN PAIKALLISTA FUTISTA!

Kuva: Maarit Kainulainen


Tornion Pallo -47 ry
Teollisuuskatu 8-10
95420 Tornio
+358 405919275
office@tp47.com