​OTTELUENNAKKO TP-47-JS Hercules
Julkaistu: 10.08.2023 00.01

​OTTELUENNAKKO TP-47-JS Hercules

Lauantaina pelataan jälleen Puuluodossa tuiki tärkeistä pisteistä. Joukkueet ovat sarjataulukossa peräkkäin, TP-47 yhdeksäntenä 15 pisteellä, Herculeksen ollessa sijalla kymmenen 11 pisteellä. Hercules on ollut pisteiden valossa alavireinen viime otteluissa. Seitsemään viime matsiin 6 tappiota ja yksi tasapeli, viime kierroksella joukkue hävisi KuPS-akatemialle kotonaan. TP-47 viime ottelut ovat menneet paremmin. Viime viikonloppuna joukkue haki Närpiöstä pisteen ja viime kotipelissä joukkue murskasi RoPS:n 3-0 ehjän esityksen jälkeen. Joukkueiden vireet erilaiset, mutta niinkuin sarja on osoittanut, että huonolla pelillä ei pisteitä mikään joukkue saa, niin ristiin pelit ovat sarjassa menneet. Toukokuussa Oulussa TP hävisi karvaasti 2-1, ottelun voittomaali syntyi 2 minuuttia ennen täyttä aikaa.


HERCULES

Herculesta valmentaa nuori Rasmus Jansson, joka hyppäsi puikkoihin täksi kaudeksi. Jansson on saanut käsiinsä Oulun toisen ”junioriputken” edustusjoukkueen, jonka pelaajat ovat pääosin Tervareiden, Ajax-Sarkkirannan ja HauPa:n kasvatteja. Joskin mukaan mahtuu myös muutamia OLS:n kasvatteja. Joukkue on nuori ja nälkäinen, mutta mukana on myös muutamia kokeneempiakin pelaajia. Heistä isossa roolissa on Simon Thurling, Valtteri Kovalainen ja maalivahti Aleksanteri Patronen. Heistä Thurling on varmuudella pois, koska kärsii pelikieltoa viime ottelun ulosajon vuoksi. Joukkue on kärsinyt paljon loukkaantumisista, mikä ei voi olla näkymättä viime pelien tuloskuntoon.

TP-47

Joukkueen lähtökohta pelaavaan kokoonpanoon on hieman erilainen kuin normaalisti. Lähes kaikissa peleissä vastuuta kantanut maalivahti Aki Peltokorpi ei pelaa maalissa, koska on Herculeksen sopimuspelaaja ja joukkueiden välisellä sopimuksella ei pelaa keskinäisissä peleissä. Jesse Härmän jatkaessa loukkaantuneena nähdään tolppien välissä 2005 syntynyt Taneli Nousiainen, joka saa näinollen debyytin miesten kakkoseen. Viime pelissä punaisen kortin saanut Jani Alaperä on pelikiellossa, mutta Topias Wiena palaa kentälle pelikieltonsa kärsittyään. Muutoksia siis nähdään, mutta se ei vaikuta millään lailla valmistautumiseen otteluun, vaan luotto omaan pelaamiseen on kova. Pelaajista Aleksi Isomäki edusti Herculesta toissa kaudella ja TP:n molemmat valmentajat Janne Oksala ja Keijo Huusko ovat olleet myös Herculeksen valmennuksessa, mikä tuo varmasti lisää sähköä kohtaamiseen.

Valmentaja Janne Oksala:

"Mielenkiintoinen kohtaaminen luvassa lauantaina, paljon tuttuja pelaajia myös vierasjoukkueessa meille. Kauden alussa kohdattiin Oulussa ja otettiin turpiin. Tuo on kieltämättä ollut yksi eniten kaivelemaan jääneistä matseista ja lauantaina lähdetään siitä että pisteet jäävät Puuluotoon. Meillä on kokoonpano vahva myös tulevaan otteluun, kuten on nyt ollut jo useamman kierroksen ajan. Janin puuttuminen pitää meidän Keken kanssa miettiä kuntoon, mutta se on futista ja keinot kyllä löydetään."Veikkaus on asetellut kertoimiksi 1.59-4.45-4.20 eli TP-47 lähtee kertoimien valossa suosikkina otteluun.

TERVETULOA!


⚔️TP-47-JS Hercules
📍Puuluoto
📅Lauantaina 12.8
⏰16:00
🎫10€, alle 15-v veloituksetta


Kuva: Maarit Kainulainen

Tornion Pallo -47 ry
Teollisuuskatu 8-10
95420 Tornio
+358 405919275
office@tp47.com