Samppa Marjamaa sopimukseen!
Julkaistu: 18.04.2023 13.27

Samppa Marjamaa sopimukseen!

TP-47 on solminut sopimuksen Samppa Marjamaan kanssa.

23-vuotias KePS:n kasvatti Samppa Marjamaa siirtyy Tornion Palloon. Samppa on harjoitellut koko talven TP:n riveissä ja osoitti valmennukselle halun tulla joukkueeseen hyvällä treeniasenteella. Sampan pelipaikka löytynee hyökkäyksestä tai laidalta. TP-47 on tyytyväinen saadessaan Sampan riveihinsä ja odottaa hänen ottavan steppejä kehityksessään ja näinollen auttavan joukkuetta.

Samppa Marjamaa:

Helppo oli tulla joukkueeseen, jossa on hyvä yhteishenki ja paljon tuttuja jätkiä! Talven aikana tekeminen on ollu laadukasta ja uskon että joukkue pystyy haastaan kaudella kenet tahansa!”

Valmentaja Janne Oksala:

"Meillä oli tiedossa Keken kanssa että Samppa on fiksu ja erinomaisen asenteen omaava pelaaja. Joukkue tarvitsee aina uutta verta ja nälkäisiä pelaajia. On erittäin mukava huomata että meillä on alueella pelaajia jotka haluavat ja uskaltavat panostaa futikseen. Meno on parantunut viikko-viikolta Sampalla talven mittaan ja hän taistelee hyökkäyspään pelipaikoista joukkueessa. Toivottavasti toisen polven hyökkääjä osuu maalipuiden väliin isä Supen tavoin."

Kausi lähestyy. TP-47 avaa kauden ensi lauantaina KuPS Akatemiaa vastaa Kuopiossa. Tästä ennakkoa loppuviikosta.

Tornion Pallo -47 ry
Teollisuuskatu 8-10
95420 Tornio
+358 405919275
office@tp47.com