TP-47 hakee toiminnanjohtajaa tai seuratyöntekijää
Tornion Pallo -47 ryJulkaistu: 15.05.2023 10.29

TP-47 hakee toiminnanjohtajaa tai seuratyöntekijää

Tornion Pallo -47 ry. (TP-47) hakee toiminnanjohtajaa tai seuratyöntekijää kokoaikaiseen tehtävään. TP-47 on vuonna 1947 perustettu tavoitteellinen, menestyvä ja kehittyvä jalkapalloyhteisö. Keskitymme Tornion seudulla tyttöjen, poikien ja miesten pelaaman jalkapallon kehittämiseen.

Seurassa on pelaajia pikkujunnuista aikuisiin, jotka harrastavat ja kilpailevat lajissa monella tasolla. Liikutamme viikoittain satoja jalkapalloon rakastunutta pelaajaa! Toiminnanjohtaja vastaa seuran toimintojen kokonaisuudesta.

Työtehtäviin kuuluvat mm:

- seuran talouden hallinnointi, mm. avustushakemusten teko, budjetointi

- seuran markkinointi, yhteistyö sidosryhmien kanssa

- sisäisen sekä ulkoisen viestinnän kehittäminen ja organisointi

- seuran organisaation kehittäminen ja työnjaon koordinointi

- seuran juniori- ja edustusjoukkueiden yhteistoiminnan kehittäminen ja koordinointi

TP-47 tarjoaa työntekijälle joustavan ja inspiroivan työympäristön. Työstä saa hyvää työkokemusta laajalta alueelta sekä oppia tulevaisuuteen. Tarjoamme luovaa työtä sekä luotettavan ja rehdin työnantajan. Olemme aina työntekijämme tukena ja kannustamme koko yhteisön voimin.

Hakijalta odotamme kykyä talouden seurantaan, intohimoa jalkapalloseuran kehitystyöhön, halua kehittää itseään sekä kykyä johtaa seuran toimintaa. Tehtävässä suoriutuminen edellyttää hyviä yhteistyö- ja verkostoitumistaitoja sekä suunnitelmallista työotetta.

Vapaamuotoiset hakemukset: office@tp47.com

Lisätietoja saa puheenjohtaja Tuomas Lantolta 040-5919275.