Lupaava maalivahti Aki Peltokorpi Herculeksesta TP:n riveihin!
TP-47 edustusjoukkueJulkaistu: 19.04.2023 10.47

Lupaava maalivahti Aki Peltokorpi Herculeksesta TP:n riveihin!

18-vuotias maalivahti Aki Peltokorpi siirtyy kauden mittaisella lainasopimuksella Tornion Palloon JS Herculeksesta. Aki on kempeläisen Ajax Sarkkirannan kasvatti, joka on nuoresta iästään huolimatta ollut jo neljä kautta kakkosen JS Herculeksen vahvuudessa. Hän on pelannut myös neljä ottelua U16 maajoukkueessa. Aki on ollut joukkueen mukana helmikuun lopusta, joten ”talon tavat” ovat jo osin tuttuja. TP-47 saa Akista raamikkaan ja potentiaalisen pelaajan täydentämään maalivahtiosastoa ja uskoo hänen auttavan myös joukkuetta menestymään.

Aki Peltokorpi:

”Hyvillä fiiliksillä olen tullut joukkueeseen. Osa joukkuekavereista oli entuudestaan jo tuttuja joten porukkaan oli helppo tulla mukaan”

Valmentaja Janne Oksala:

"Aki on meille Keken kanssa tuttu kaveri Herculeksesta ja tiedämme, että meidän nuori maalivahtiryhmä sai positiivisen asenteen omaavan nallekarhun joukkoonsa. Äärimmäisen potentiaalisesta maalivahdista on kyse ja hienoa että päästiin diilistä yhteisymmärrykseen Herculeksen kanssa, tämä varmasti oli molemmille seuroille ja mikä tärkeintä myös Akille järkevin ratkaisu. Tomi jatkaa nyt laadukkaan maalivahtivalmennuksen jakamista myös Akille tänä kautena."

Kausi starttaa lauantaina 22.4 KuPS Akatemian vieraana.

Tornion Pallo -47 ry
Teollisuuskatu 8-10
95420 Tornio
+358 405919275
office@tp47.com