Miesten talven toinen harjoitusottelu päättyi TP-47  1-3 voittoon!
Julkaistu: 05.02.2023 17.49

Miesten talven toinen harjoitusottelu päättyi TP-47 1-3 voittoon!

OTTELURAPORTTI

JS Hercules-TP-47 1-3 (0-1)

Kauden toinen harjoituspeli päättyi torniolaisten 1-3 voittoon. Pelin alku sujui tasaisesti molempien yrittäessä saada peliä hallintaan. TP teki 1-0 johto-osuman 26 minuutin kohdalla. Kovan prässin seurauksena Herculeksen maalivahti sortui virheeseen, minkä Lauri Koivumies käytti hyväkseen ja niittasi pallon reppuun. Ensimmäinen jakso päättyi 0-1. Jakson ikävin puoli oli Joonatan Alamäen pahannäköinen loukkaantuminen ottelun alussa, jonka seurauksena ”Jone” joutui jättämään kentän.

Toinen puoliaika alkoi Herculeksen pallonhallinalla, mutta mitään vaarallista he eivät saaneet aikaiseksi. 50 minuutin kohdalla TP rakensi toisen osuman. 16-vuotias lhienon debyytin edustukseen tehnyt Eino Harju prässäsi loistavasti pallon pois vieraiden kokeneelta Jerome Obguefilta. Prässin seurauksena Miika Eskelinen haastoi boxissa ja häntä jouduttiin rikkomaan rangaistuspotkun arvoisesti. Tuomitun ”pilkun” veti sisään Tobias Wiena. Vieraiden kolmas osuma syntyi Tobias Wienan ja Miika Eskelisen hienon kombinaation päätteeksi, jonka loisto-ottelun pelannut Eino Harju päätti ykköskosketuksella maalin kattoon. Kolme minuuttia ennen täyttä aikaa isännät pääsivät kaunistelemaan loppunumeroiksi 1-3 rangaistuspotkusta.

Valmentaja Keijo Huuskon kommentit:

”Viikolla käytyjä asioita päästiin toteutetaan harjoituspelin muodossa ja tärkeää ison kentän harjoitusta. Etäisyyksien hahmottaminen puolustaessa, hyökätessä vielä hakusessa aika lailla, mutta siitä huolimatta vasrustajalla ei tainnut olla kuin yksi maalipaikka koko pelissä. Vois kuvitella et ollaan tyytyväisiä, mutta ei ollut todellakaan ollut valmista. Pelin avaaminen vaikeaa kolmesta maalista huolimatta, mutta kuhan saadaan lisää pelejä alle niin pelinrakentelu varmasti helpottuu. Puretaan Jannen ja Tomin kans matsi videolta, niin saadaan tarkempi kuva miten saadaan vielä peliä huomattavasti paremmaksi kaikilla osa-alueilla.”