​TREENIMATSI PÄÄTTYI TAPPIOON
Tornion Pallo -47 ryJulkaistu: 03.02.2024 21.53

Kauden ensimmäisessä ottelussa edustus kärsi 4-0 (1-0) tappion. TP pelasi mallikkaasti n.40 minuutille asti, jolloin isännät tekivät johto-osuman. Maalin jälkeen ote siirtyi hiljalleen Notvikenille. Toinen puoliaika oli isäntien hallintaa, toki TP:kin sai luotua muutaman hyvän paikan, mutta tolppaa lähemmäksi ei päässyt. TP tuhri myös rangaistuspotkun, joka suuntautui myös tolppaan.

Ottelu kävi hyvästä treenistä nuorelle joukkueelle ja valmennus sai varmasti lisäinfoa pelaajista. Lopputulos oli karu, mutta sitä pitää aina kunnioittaaa. Onneksi sarjan alkuun on hyvin aikaa.

Valmentaja Keijo Huusko:

”Kauden ensimmäinen peli ja pienellä ringillä mentiin. Ensimmäinen 30 min hyvää peliä, mutta sen jälkeen tuntui et bensa loppui. Helppoja virheitä alkoi tulemaan ja ei osattu pallon kans huilata. Toisen puoliajan voi suosiolla unohtaa molemmat joukkueet, meni semmoiseksi Havaiji futikseksi. Hyviä oppirahoja nuorelle joukkueelle ja osa nuorista pelasivat ensimmäiset miesten pelit.”