Joukkueen harjoitusajat ja maksut
Julkaistu: 17.01.2023 11.15

Joukkueen harjoitusajat ja maksut

TP-47 2014/15 syntyneiden tyttöjen joukkueella on harjoitukset kesällä kolme kertaa viikossa länsirannan tekonurmella. Kaikki uudet pelaajat ovat aina tervetulleita mukaan toimintaa!

  • Maanantai klo 17.15-18.30
  • Tiistai klo 17.15-18.30
  • Perjantai klo 16.30-17.30

Joukkueen kuukausimaksu on 40e kuukaudessa ja se sisältää seuraavat palvelut:

● Laadukas valmennus ● Laadukas maalivahtivalmennus ● Laadukkaat harjoittelu mahdollisuudet (Lappia, liikuntasalit) ● Pelilupa Suomen palloliiton otteluihin ● Palloliiton pelipassi ● Erotuomarimaksut ● Sarjamaksut ● Tapaturmavakuutus ● SPL:n jalkapallosarjoihin osallistumismaksut ● Tornion koulujen liikuntasalien, -kuntosalien ja -kenttien käyttömaksut ● SPL:n järjestämien valmentajakoulutusten koulutusmaksut ● Osallistumisen seuran järjestämiin turnauksiin ● Pelaajakortti, jolla vapaapääsy edustusjoukkueen kotipeleihin, Kauden päättäjäiset ● Seuran palkinnot kauden päättyessä ansioituneelle pelaajille ● SPL:n ja sen pohjoisen alueen palvelut ● Seuran jäsenmaksun ● Joukkueen kotisivut ● Kirjanpito

Kuukausimaksu maksetaan seuralle, jossa toimintamaksu on sisällytetty kuukausimaksuun. Seuralle maksettava kuukausimaksu sisältää toimintamaksun sisällön lisäksi Lappiahallin vuorojen maksut, valmennuksen, tuomarimaksut, tilitoimistojen palvelut, maalivahtivalmentajan palvelut, sarjojen osallistumismaksut ja tuomarikulut. Toimintamaksun sisältö kokonaisuudessaan on lueteltu yläpuolella. Kuukausimaksu on aina joukkuekohtainen ja määräytyy ikäluokan mukaan. Ikäluokissa on eri kokoisia maksuja Suomen palloliiton suuntaan.

Pelaajan maksu tulee siltä joukkueelta missä hän pääasiallisesti pelaa ja harjoittelee. Kuukausimaksu on vuosimaksu mikä on pilkottu kahteentoista yhtä suureen erään. Joukkueenjohtajien kanssa yhdessä on sovittu, että taukoja pelaaja voi halutessaan pitää, mutta kuten edellä mainittiin, kuukausimaksu on vuosimaksun yksi erä, niin se tulee silti suorittaa. Mikäli pelaaja on loukkaantumisen vuoksi pois joukkueen toiminnasta yhden kokonaisen kuukauden, ei hänen tarvitse siltä kyseiseltä kuukaudelta maksaa maksua. Miesten edustusjoukkue toimii taloudellisesti omana yksikkönään, eivätkä juniorit rahoita heidän toimintaa.

Tornion Pallo -47 ry
Teollisuuskatu 8-10
95420 Tornio
+358 405919275
office@tp47.com