Joukkueen kauden 2022-2023 päättäjäiset juhlittu
P12/11 (Pojat 2012/2013)Julkaistu: 02.11.2023 08.15

Joukkueen kauden 2022-2023 päättäjäiset juhlittu

Viime sunnuntaina vietettiin TP- 47 P 2012/2013 joukkueen kauden päättäjäisiä Kivirannan Messissä. Vuoden harjoitukset ja ottelut ovat lisänneet poikien yhteishenkeä, eikä hienolta kokoonpanolta ja yhteishengeltä vältytty nytkään. Messi täyttyi ilosta ja huudahduksista ja siitä upeasta yhteenkuuluvuuden tunteesta, mikä on yksi tärkein ja kokoavin elementti poikien joukkueessa ollut.

Päättäjäissä kävimme joukkueenjohtajien toimesta keskustelua yhdessä vanhempien kanssa yhteistyöstä ja siitä, miten pienestä kasvaa suurta, kun jokainen panostaa ja tunnelma on mahdollisimman avoin. Samalla sivusimme joukkueen taloutta ja keskustelimme niin menneistä kuin tulevista kustannuksista, toiveista ja haasteista.

Valmentajat puolestaan toivat esiin kauden uudet tavoitteet ja niihin pyrkimisen keinot kovalla ja tiiviillä monimuotoisella harjoittelulla, jota kohti lähdemme kulkemaan päämäärätietoisesti, mutta yksilölliset erot huomioiden. Reenit eivät vähene talvellakaan ja ensimmäinen haaste otetaankin vastaan alkavan talviliigan muodossa tulevana sunnuntaina.

Vuosi on ollut hieno ja pojat ovat oppineet yhteisiä pelitaitoja, sekä voittoja, häviöitä ja taisteluhenkeä. Uusia pelaajiakin on tullut joukkoon mukaan, joten kokoonpanoa moderoidaan edelleen. Parasta oli, että poikia haluttiin päättäjäisissä muistaa henkilökohtaisilla diplomeilla, joissa jokaisen vahvuudet olivat erikseen kerrottu. Vahvasta ja persoonallisia kykyjä omaavasta porukasta on vaikea nostaa erityismaintoja, mutta kuten joukkuehenkeen kuuluu, ei pysteiltäkään vältytty.

Tänä vuonna pokaaleja jaettiin seuraavasti;

Kauden maali - Paavo

Kauden ratkaisija - Luka

Kauden taistelija - Maiko

Kauden pelinrakentaja - Lenni

Kauden rohkein - Kasper

Kauden pelikaveri - Juho

Haluamme vielä lopuksi kiittää tämän vuoden sponsoreita. Lämmin kiitos vielä yhteistyöstä ja tuestanne; E Jussila Oy , Tasty Kitchen Tornio ja Liikuntakeskus HyväFiilis.

Tulevalle vuodelle tulemme hakemaan lisää sponsoreita, jotta mahdollistamme lahjakkaan ja kunnianhimoisen joukkueen etenemismahdollisuudet ja kokemukset, joita he suurella ilolla, tahdolla ja motivaatiolla tavoittelevat😊

Tornion Pallo -47 ry
Teollisuuskatu 8-10
95420 Tornio
+358 405919275
office@tp47.com