​OTTELUENNAKKO TP-47-VIFK
TP-47 edustusjoukkueJulkaistu: 08.09.2023 00.01

​OTTELUENNAKKO TP-47-VIFK

Huomenna lauantaina pelataan Puuluodossa mielenkiintoinen ottelu. VIFK on sarjassa viidentenä eli viimeisellä karsijan paikalla Ykköseen. TP-47 taas on kahdeksantena ja vain kahden pisteen päästä vierailijoistaan. Kovin moni ei nousija TP-47:lle kauden alkaessa antanut mahdollisuuksia, mutta niin vain joukkue on näyttänyt osaamistaan ja pelaa mahdollisuudesta karsia ylöspäin vailla tippumispeikkoa kolmoseen. Joukkueiden välisen ensimmäisen ottelun VIFK vei Vaasassa selkeästi 4-0 lukemin.


VIFK povattiin sarjan kärkipäähän ennakkoon. Joukkue on yskähdellyt yllättävän paljon, mutta viime aikainen vire on ollut loistava ja joukkue onkin kolmen ottelun tappiottomassa ja kahden pelin voittoputkessa voittaen OTP:n ja viime kierroksella KuPS-Akatemian. Joukkuetta valmentaa kokenut Max Peltonen. Avainpelaajia ovat Jyri Kiuru, sekä Shkelgim Xhosa, joka on tehnyt jo yhdeksän maalia. Vastikään joukkue vahvistui kun, veikkausliigaseura VPS:n Antonio Almen liittyi ryhmään. Pelikiellossa VIFK:lla on luotto toppari Eddie Hiekkanen, jota ei Torniossa nähdä. Joukkue on erittäin laadukas ja hyvin valmennettu, joka pyrkii aktiiviseen pallolliseen peliin.


Tornion Pallo pääsee otteluun myös hyvässä iskussa. Viime ottelusta haettiin piste sarjakärki OLS:lta Oulusta, joskin peliesityksen perusteella voittokaan ei olisi ollut vääryys, niin paljon parempi TP-47 oli varsinkin toisella jaksolla. Otteluun päästään siis hyvistä lähtökohdista. Pelikieltoja ei ole ja ainoastaan maalivahti Jesse Härmä jatkaa vielä loukkaantuneiden kirjoissa. Näin ollen valmennuskaksikko Huusko-Oksalalla on hyvä tilanne valitessaan pelaavaa joukkuetta.


Valmentaja Janne Oksala:

"VIFK on erittäin hyvin organisoitu joukkue ja itse odotin heidän olevan ihan kärkikamppailussa sarjan alusta saakka. Meillä on taas hyvä ottelu Oulusta alla ja itseluottamusta puhkuen lähdetään jahtaamaan sijoituksia ylöspäin sarjassa."Veikkaus on asetellut kertoimiksi 2.60-3.95-2.22 eli VIFK on kertoimien valossa lievä suosikki.


⚔️TP-47-VIFK
📍Puuluoto
📅Lauantaina 9.9
⏰16:00
🎫10€, alle 15-v ilmaiseksi


👉Luvattu loistosäätä eli 20 ja ☀️, joten tulehan katsoon sillä FUTIS ON PARASTA PAIKAN PÄÄLLÄ!


TERVETULOA

Kuva: Maarit Kainulainen


Tornion Pallo -47 ry
Teollisuuskatu 8-10
95420 Tornio
+358 405919275
office@tp47.com